Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Joan Laporta dropper Angel Di Maria

Transfermarked - 27. juni 2022
Der var en reel mulighed for at Angel Di Maria kunne komme til Barca på en fri transfer denne sommer, men sagaen er slut. Argentineren skifter ikke til FC Barcelona og har i stedet valgt at køre videre med det tilbud, som Juventus har givet ham.

Det er et par uger siden, at Juventus tilbød Angel Di Maria en kontrakt, men argentineren valgte at holde Juventus hen indtil Barca kom med et svar på, om de ville have ham eller ej. Xavi har haft adskillige telefonsamtaler med Di Maria og træneren kunne sagtens se en god grund til at hente kantspilleren denne sommer, men det sker ikke.Ifølge Gerard Romero fra RAC1, så har Joan Laporta bremset den mulige transfer. Præsidenten ser intet perspektiv i at hente Angel Di Maria og derfor er sagaen slut. Argentineren skifter ikke til FC Barcelona og i stedet vil klubben enten forlænge med Ousmane Dembélé eller hente Raphinha. Det er mulighederne lige nu - men det kan ske, at ingen af dem går hjem.

Hvis Dembélé ikke forlænger og hvis Barca ikke formår at hente Raphinha, så må Xavi og den sportslige ledelse finde på en ny plan - specielt efter at Angel Di Maria er blevet droppet. Argentineren forventes nu at skifte til Juventus inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Joan Laporta dropper Angel Di Maria

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder