Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Joan Laporta dropper Angel Di Maria

Transfermarked - 27. juni 2022Medie: Joan Laporta dropper Angel Di Maria

© Getty Images


Der var en reel mulighed for at Angel Di Maria kunne komme til Barca på en fri transfer denne sommer, men sagaen er slut. Argentineren skifter ikke til FC Barcelona og har i stedet valgt at køre videre med det tilbud, som Juventus har givet ham.

Det er et par uger siden, at Juventus tilbød Angel Di Maria en kontrakt, men argentineren valgte at holde Juventus hen indtil Barca kom med et svar på, om de ville have ham eller ej. Xavi har haft adskillige telefonsamtaler med Di Maria og træneren kunne sagtens se en god grund til at hente kantspilleren denne sommer, men det sker ikke.Ifølge Gerard Romero fra RAC1, så har Joan Laporta bremset den mulige transfer. Præsidenten ser intet perspektiv i at hente Angel Di Maria og derfor er sagaen slut. Argentineren skifter ikke til FC Barcelona og i stedet vil klubben enten forlænge med Ousmane Dembélé eller hente Raphinha. Det er mulighederne lige nu - men det kan ske, at ingen af dem går hjem.

Hvis Dembélé ikke forlænger og hvis Barca ikke formår at hente Raphinha, så må Xavi og den sportslige ledelse finde på en ny plan - specielt efter at Angel Di Maria er blevet droppet. Argentineren forventes nu at skifte til Juventus inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder