Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Victor Font kritiserer Joan Laporta igen

Nyheder - 28. juni 2022Victor Font kritiserer Joan Laporta igen

© Getty Images


Victor Font forsøgte at kæmpe sig til præsidentposten i FC Barcelona sidste år, men måtte se Joan Laporta løbe med sejren til sidst. Under præsidentvalget havde Font allerede en aftale med Xavi om at hente ham ind som cheftræner og det var bl.a. det, som Font brugte meget energi på.

Både før og efter præsidentvalget har Font været kritisk over for Joan Laportas metoder og selvom de to snakker sammen og ønsker det bedste for klubben, så havde Font aldrig ladet Lionel Messi skifte sidste sommer. Det udtaler han i dag.

- Vi ville have forlænget med Lionel Messi, forklarede Victor Font bl.a. da han gik op på scenen og begyndte at tale om den nuværende situation i klubben ifølge BarcaBold.dk.- Dembélé har på ingen måde udvist engagement. Jeg ville ikke forlænge hans kontrakt. Under præsidentvalget fortalte jeg Xavi, at vi ikke kunne tillade os at håndtere spillere, som ikke udviser engagement. Det var Dembélé.

- Vi er meget bekymrede for klubbens nuværende situation. Vi ser overhovedet ingen plan. Vi ønsker ikke at se, at klubbens ejerskab bliver sat på højkant. Det er et seriøst problem (at sælge ud af klubbens aktiver, som Laporta gør lige nu).

- Vi har forsøgt at hjælpe klubben i løbet af de sidste mange, mange måneder. Vi har bedt om at holde møder med klubben og præsidenten. Laportas intentioner er gode, men problemet er, at de ikke har nogen plan.

- I stedet for at sælge ud af klubben, så havde vi strategiske aftaler på plads, som kunne sikre, at vi stadig havde ejerskab over 100% (af TV-rettighederne og BLM). Det kunne have sikret os at vi kunne forlænge med Messi, kom det videre fra Victor Font. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

22 min. Sergino Dest: "Om tre og et halvt år - s...
49 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
3 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
4 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
6 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
8 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
10 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
12 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
12 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder