Annonce


Annonce

Annonce

Adama Traoré er tilbage i Wolverhampton

Transfermarked - 1. juli 2022




Det blev et kort visit i Barca for Adama Traoré. Han startede ellers som lyn og torden, da hans lejeaftale tilbage til Camp Nou gik igennem, men så gik det hele skævt og Xavi valgte til sidst nærmest slet ikke at spille den lynhurtige kantspiller.

Aftalen lød på, at Adama Traoré skulle spille i Barca frem til den 30. juni 2022 - altså i går. Derudover havde Barca mulighed for at købe Adama fri for 30 millioner euro, men det havde klubben ingen intentioner om. Barca tilbød, at klubberne kunne bytte lige over med Adama og Trincao, men Wolverhampton var ikke interesseret i at holde på Trincao, som lige nu ser ud til at møde ind i Barca på mandag.

Trincao har ellers været udlejet til Wolverhampton, men da englænderne ikke ønsker at købe ham fri, har Barca knoklet for at finde ham en ny klub. Sporting Lissabon var inde i billedet, men økonomien har bremset forhandlingerne, da portugiserne ikke har råd til at hente ham.

I dag er Adama Traoré tilbage i Wolverhampton mens Trincao ventes retur i Barca på mandag. Barca har nu en god måned til at forsøge at få sendt Trincao videre, da der ikke er store planer for ham i Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Adama Traoré er tilbage i Wolverhampton

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder