Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bernardo Silva har anmodet om Barca-skifte

Transfermarked - 3. juli 2022Bernardo Silva har anmodet om Barca-skifte

© Getty Images


FC Barcelona er interesseret i at hente Bernardo Silva til klubben, men på grund af hans høje pris er der flere brikker som skal falde på plads først. Oprindeligt lød det, at Barca ville gå efter ham hvis Frenkie de Jong blev solgt, men i går kom Joan Laporta med nogle udtalelser, som ikke tyder på, at hollænderen er på vej væk.

Således forklarede Laporta, at klubben ikke har nogen intentioner om at sælge Frenkie de Jong. Om det er for at øge prisen på ham eller om det oprigtigt er situationen vides ikke, men i hvert fald kan Sport og Sky Sport rapportere, at Bernardo Silva har givet Manchester City besked.

Silva skulle have kontaktet sin agent, Jorge Mendes, og givet Pep Guardiola besked om, at han vil til Barca denne sommer. Straks forlød det - i spanske medier - at prisen lyder på 100 millioner euro men at Barca satser på et beløb omkring 60 millioner euro. Der er ikke avancerede forhandlinger lige nu, men der er interesse.

27-årige Bernardo Silva kom til Manchester City fra Monaco i 2017 og har siden spillet 251 kampe og scoret 48 mål. Han er udset til at blive erstatningen for Frenkie de Jong og ifølge Marca har Xavi gjort det klart for ledelsen, at han kun vil af med De Jong hvis det betyder, at Silva lander i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

57 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder