Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca har givet De Jong to muligheder

Transfermarked - 3. juli 2022Avis: Barca har givet De Jong to muligheder

© Getty Images


Frenkie de Jong har længe været et interessant emne i Manchester United og englænderne har da også været i forhandlinger med Barca. Laporta kunne dog i går fortælle, at klubben ikke har nogen intentioner om at sælge De Jong - men det forlyder hos Mundo Deportivo, at De Jong af klubben har fået to muligheder.

En af grundene til at klubben gerne vil skille sig af med De Jong er hans enorme løn, som han står til at modtage i den nye sæson. Den tidligere præsident Josep Maria Bartomeu accepterede, at De Jongs løn ville stige drastisk fra sæsonen 2022/2023, og det kan Barca i dag ikke være med på. Det vil gå udover det lønloft, som Joan Laporta har oprettet.Derfor har klubben haft fat i Frenkie de Jongs agent med den klare besked: Hvis De Jong accepterer, at gå ned i løn, så vil klubben hjertens gerne beholde ham. Men hvis han afviser, så kan klubben blive nødt til at sælge ham. Det er derfor stadig op til De Jong, hvad der skal ske, og historierne går begge veje.

I løbet af de seneste 24 timer har der været to modsigende historier oppe at vende i medierne: De Jong er klar til at gå ned i løn for at blive i Barca mens den anden historie lyder, at han ikke vil gå ned i løn, men stadig ønsker at blive i Barca. Han er endnu ikke opsat på at skifte til Manchester United.

Det bliver en spændende uge, som vi går i møde, da Manchester United presser på for at lukke en aftale hurtigst muligt på anmodning af deres nye cheftræner Erik Ten Hag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

24 min. AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
2 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder