Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er i kontakt med to PL-klubber om Braithwaite

Transfermarked - 5. juli 2022Barca er i kontakt med to PL-klubber om Braithwaite

© Getty Images


Martin Braithwaite er stadig at finde i FC Barcelona og historierne går på, at han er glad og stadig tror på sin chance. Xavi har dog ikke de store planer for danskeren og med den mulige ankomst af Robert Lewandowski bliver Braithwaites spilletid minimal - endda mere i sidste sæson.

Derudover håber Barca også på at kunne købe Raphinha i Leeds og da han optager en position ude på kanten kan Braithwaite heller ikke få meget spilletid derude. Derfor har Barca for længe siden meddelt Braithwaite, at han gør klogt i at finde sig en ny klub - men hidtil er det ikke sket.I dag kan Mundo Deportivo berette, at Braithwaite håber på, at Barca lader ham gå på en fri transfer til trods for at han har to år tilbage af sin kontrakt. Barca har dog klokkeklart afvist et hvert spørgsmål om at forlade klubben på en fri transfer. Klubben kræver mellem 8 og 10 millioner euro for danskeren og har nu taget skeen i den anden hånd.

Således følger Mundo Deportivo op med at Barca er i kontakt med to klubber, som er interesseret i Braithwaite. Hvilke klubber der er tale om fortæller historien ikke noget om, men klubben arbejder ihærdigt på at finde Braithwaites nye klub og inden længe forventes der at komme nye informationer i sagen om danskerens fremtid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

52 min. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
1 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
3 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
4 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
5 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
6 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
7 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
8 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
10 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
11 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...

Ugens mest læste

Seneste nyheder