Annonce


Annonce

Annonce

Barca er i kontakt med to PL-klubber om Braithwaite

Transfermarked - 5. juli 2022




Martin Braithwaite er stadig at finde i FC Barcelona og historierne går på, at han er glad og stadig tror på sin chance. Xavi har dog ikke de store planer for danskeren og med den mulige ankomst af Robert Lewandowski bliver Braithwaites spilletid minimal - endda mere i sidste sæson.

Derudover håber Barca også på at kunne købe Raphinha i Leeds og da han optager en position ude på kanten kan Braithwaite heller ikke få meget spilletid derude. Derfor har Barca for længe siden meddelt Braithwaite, at han gør klogt i at finde sig en ny klub - men hidtil er det ikke sket.



I dag kan Mundo Deportivo berette, at Braithwaite håber på, at Barca lader ham gå på en fri transfer til trods for at han har to år tilbage af sin kontrakt. Barca har dog klokkeklart afvist et hvert spørgsmål om at forlade klubben på en fri transfer. Klubben kræver mellem 8 og 10 millioner euro for danskeren og har nu taget skeen i den anden hånd.

Således følger Mundo Deportivo op med at Barca er i kontakt med to klubber, som er interesseret i Braithwaite. Hvilke klubber der er tale om fortæller historien ikke noget om, men klubben arbejder ihærdigt på at finde Braithwaites nye klub og inden længe forventes der at komme nye informationer i sagen om danskerens fremtid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca er i kontakt med to PL-klubber om Braithwaite

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder