Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi har flere aftaler på plads allerede

Transfermarked - 6. juli 2022Laporta: Vi har flere aftaler på plads allerede

© Getty Images


Når Joan Laporta står foran pressen så er han udmærket klar over, at han skal besvare spørgsmål som slet ikke omhandler den lejlighed han er dukket op til. I dag var det Franck Kessiés præsentation og derefter skulle den nyslåede spiller sammen med Laporta holde pressemøde.

Her blev Laporta spurgt ind til forskellige emner og et af dem var sommerens transfervindue og de spillere, klubben forventer at hente. Her afslørede Laporta, at der allerede er flere aftaler på plads - klubben skal blot aktivere den næste finansielle aftale for at kunne betale for spillerne. Det bliver dog svært, erkender han.- Vi skal aktivere den næste aftale for at komme indunder 1:1-reglen. Derefter kan vi tilfredsstille træneren med hans ønsker. Vi har flere aftaler på plads allerede således at vi kan trykke på knappen når alt er klar, forklarede han på dagens pressemøde, hvor han også blev spurgt ind til Frenkie de Jongs situation.

- Frenkie er en Barca-spiller og så længe vi ikke er nødsaget til at sælge ham, så bliver han her. Vi ønsker ikke at sælge ham. Vi ved, at han har tilbud på hånden, men lige nu vil vi ikke sælge ham, forklarede han ifølge BarcaBold.dk.

Om Dembélé
- Vi har ikke sat nogen deadline for hvornår vores tilbud udløber. Dembélés agent har svaret, men vores tilbud imødekommer ikke hans krav. Vi er klar til tale - men hvis ikke vores bud bliver accepteret, så forlader han klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Sergino Dest: "Om tre og et halvt år - s...
45 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
3 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
4 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
6 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
8 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
10 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
12 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
12 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder