Annonce


Annonce

Annonce

Rennes trækker sig fra Umtiti-transfer

Transfermarked - 8. juli 2022
FC Barcelona havde håbet på, at de i denne uge kunne sige farvel til Samuel Umtiti, men sådan kommer det højst sandsynligt ikke til at gå. Rennes og Umtiti har ellers lagt i forhandlinger de seneste par dage efter at den franske klub var blevet enig med Barca.

Barca accepterede at udleje Umtiti til Rennes for den kommende sæson og derfor - meldes det - at Umtiti rejste til Frankrig for at lukke aftalen. Men Fabrizio Romano beretter, at Rennes har fået sine tvivl omkring spilleren og derfor har trukket sig og prioriterer nu i stedet en anden spiller; Morato.

Det betyder, at Umtiti alligevel ikke rykker til Rennes og derfor skal Barca nu forsøge at blive enig med en anden klub, da Barca på ingen måde har planer for Umtiti. Xavi er allerede godt i gang med forberedelserne til den nye sæson og her indgår Umtiti altså ikke i planerne hvorfor Barca håber på, at en anden klub byder sig inden længe.

Umtiti har afvist mange klubber både sidste sommer, i januar og denne sommer - men da Rennes kom på banen var han klar til at skifte. Desværre for ham og Barca har Rennes dog nu valgt anderledes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rennes  trækker sig fra Umtiti-transfer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder