Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De store medier: Nu skriver Dembélé under!

Transfermarked - 8. juli 2022De store medier: Nu skriver Dembélé under!

© Getty Images


Tidligere på dagen kom det frem, at Ousmane Dembélés agent havde været til møde med Inter Milan i Italien, men lynhurtigt blev det gjort klart, at han var der for en anden af sine klienter - nemlig Dan-Axel Zagadou. Kort tid efter brød en stor nyhed ud.

Marca, AS og Sport fortæller alle, at Dembélé har besluttet sig for at blive i FC Barcelona og at der lige nu kun mangler småting før aftalen kan skrives under. Som bekendt udløb Dembélés kontrakt for otte dage siden, så teknisk set har han været arbejdsløs i over en uge, men ifølge medierne har han nu besluttet sig for at tage imod Barcas tilbud.Tilbuddet byder på en løn, hvor han går 40% ned i forhold til hvad han havde på sin seneste kontrakt. Derudover skriver han under på to sæsoner således han er at finde på Camp Nou frem til 2024.

Transferjournalisten Fabrizio Romano følger også op med beskeden om, at Dembélé og Barca er tæt på at lukke aftalen og at bolden lige nu er på Barcas banehalvdel i forhold til at kunne føre kontrakten igennem.

- Ousmane Dembélé, Barcelona og spillerens bagland er virkelig tæt på at nå til enighed. Kun detaljer mangler, men den nye aftale afhænger af Barcas grønne lys. Beslutningen er nu mere op til Barca end Dembélé, skriver Fabrizio Romano.

Barca er også på jagt efter Raphinha og så tidligt som i dag kom det frem, at Barca havde budt 55 millioner euro + variabler for brasilianeren, som var ventet at tage over for Dembélé, men ifølge Mundo Deportivo vil Xavi elske at have begge spillere i sin trup for at få en bredere trup. Om det bliver tilfældet må tiden vise - lige nu er Dembélé i hvert fald meget tæt på at skrive under med Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
4 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
5 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
6 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
7 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
8 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
9 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
10 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
11 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...
12 t. Laporta: "Lewandowskis straf? Det giver ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder