Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Frenkie De Jong overrasket over Chelsea-rygte

Transfermarked: Af Søren Nissen - 9. juli 2022Frenkie De Jong overrasket over Chelsea-rygte

© Getty Images


Rygterne omkring Frenkie De Jongs fremtid er mange. Skal han til Manchester United? Til Chelsea? Blive i Barca? Vil det i så fald kræve en reduktion i hans løn?

Det hele er rygter, og kun de færreste ved, om de rent faktisk har gang på jorden. For selvom aviserne angiveligt ved meget om hans fremtid, så ved han det ikke engang selv – han er i hvert fald ikke blevet informeret om noget af det. Det skulle Mundo Deportivo vide.

Frenkie De Jong vender tilbage fra sommerferie på mandag, og det er med intentionen om, at han skal spille i FC Barcelona i den kommende sæson og mange sæsoner fremad. Det er hans drøm og nu hans hjem, og han ser frem til en ny æra med spændende spillere og Xavi ved roret.

Dette kunne landsmand og tidligere træner, Ronald Koeman, også bekræfte fredag i forbindelse med en golfturnering, som han afholdt.

- Jeg har meget kontakt med Frenkie og Memphis. Jeg kender til situationen omkring Frenkie, og han har sagt, at han ønsker at blive. Hans intention er at fortsætte. Det er det eneste, jeg ved om hans situation.

Ikke desto mindre var Chelseas nye ejer Todd Boehly til en middag med Joan Laporta, Mateu Alemany og Jordi Cruyff torsdag, hvor han smed Frenkie De Jongs navn på bordet. Det skulle ifølge Mundo Deportivo have overrasket Frenkie De Jong og hans bagland meget, da de intet vidste om det. De fastholder dog budskabet om, at han ikke har tænkt sig at skifte væk fra Barca.

Ligeledes blev De Jong og hans bagland overrasket over mediernes nyheder om, at Barca vil genforhandle og reducere hans løn. Det kommer især bag på ham, da hverken præsidenten eller Mateu Alemany har gjort ham og de andre sværvægtere i truppen opmærksom på det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

45 min. AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
3 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
4 t. Manchester United er interesseret i at h...
5 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
6 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
7 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
8 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
9 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
10 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder