Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Masip: Vi kan hente Lewandowski og Raphinha

Transfermarked - 10. juli 2022Masip: Vi kan hente Lewandowski og Raphinha

© Getty Images


FC Barcelona har ikke lagt skjul på, at de gerne ser Robert Lewandowski og Raphinha på Camp Nou denne sommer. Begge spillere koster sammenlagt over 100 millioner euro og lige nu har Barca ikke pengene til at købe dem - men inden længe vil der være penge på kontoen til netop at købe dem begge.

Enric Masip fungerer som Joan Laportas højre hånd og han udtalte for nyligt, at han tror på, at klubben kan hente begge spillere. Egentlig handler det bare om, at klubben skal have lukket en aftale om salget af 15% af TV-rettighederne før de kan trykke på knappen og købe begge spillere.- Hvis vi aktiverer den anden finansielle aftale, så tror jeg på, at vi kan hente Lewandowski og Raphinha, forklarer Masip ifølge BarcaBold.dk.

Ifølge avisen Sport har Bayern endnu ikke reageret på Barcas bud på 40 millioner euro for Lewandowski. I Tyskland erfarer man, at Bayern venter på, at Barca har lukket den finansielle aftale så de kan presse flere penge ud af Barca. I alt får Barca 200 millioner euro til spillerkøb.

Planen i Barca er at sælge ud for at kunne forstærke holdet forud for næste sæson og lige nu har de brug for Lewandowski, Raphinha, Bernardo Silva og Koundé. Flere spillere florerer også i horisonten, men det kræver også at klubben får held med at sælge eller udleje spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

41 min. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
1 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...
8 t. Arsenal har kig på Eric Garcia og vil fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder