Annonce


Annonce

Annonce

Romano: Barca har officielt budt på Raphinha

Transfermarked - 12. juli 2022




En handel ser ud til at komme nærmere. Raphinha har presset Leeds i forhandlinger med Barca igennem sin agent Deco og nu ser det endelig ud til, at der er hul igennem. Således meddeler transferjournalisten Fabrizio Romano i dag, at Barca officielt har sendt et bud afsted.

Det er et par dage siden, at Barca gjorde Leeds opmærksomme på deres bud. Men dengang var det mundtligt - og i dag er det så blevet et officielt bud. Således har Barca budt 58 millioner euro i fast betaling, men prisen kan stige til i alt 68 millioner euro, da der også er en variabel pakkeløsning med i. Typisk set udløses variablerne baseret på spillerens præstationer.

Barca kan ikke købe og registrere Raphinha lige nu. Der skal først penge i kassen og det kommer der meget snart. Således er Sixth Street ved at opkøbe yderligere 15% af klubbens TV-rettigheder for mere end 320 millioner euro, som skal bruges på gæld og spillerkøb. Her vil klubben tage en portion af pengene og bruge til at finansiere købet af Raphinha.

Derudover vil Barca også bruge pengene på Lewandowski og kigge ind på Jules Koundé, som kan blive en forstærkning til forsvaret. Det er i hvert fald det regnestykke, som klubben har gjort sig - men det kræver, at Sevillas slipper Koundé til en pris, som Barca er tilfredse med.

I første omgang er buddet lagt på Raphinha og ifølge Romano har Leeds tænkt sig at acceptere buddet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romano: Barca har officielt budt på Raphinha

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder