Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Lewandowski til Barca er tæt på nu

Transfermarked - 15. juli 2022Medie: Lewandowski til Barca er tæt på nu

© Getty Images


Nu varer det næppe længe. Robert Lewandowski har gjort alt, hvad han kan, for at komme til Barca og det ser endelig ud til, at transferen snart går igennem. Fabrizio Romano melder i dag, at Barca er klar til at sende et nyt bud afsted til Bayern München.

Bayern har aldrig været interesseret i at indgå i en forhandling. De vil bare have den pris, som de har sat på Lewandowski, og så tillader de ham at skifte. Den pris lyder umiddelbart på 50 millioner euro, men er endnu ikke bekræftet. Både Marca, Sport og Mundo Deportivo følger op med, at handlen er meget tæt på at gå igennem nu.De seneste timers kontakt mellem parterne har fået sat skub i transferen og i Barca håber man på, at alt går igennem inden at turen går til USA således at Lewandowski kan få spilletid i Barca-trøjen under pre-season så han får bedre mulighed for at falde til inden at sæsonen starter.

Sky Sport i Tyskland erfarer desuden at både Barca og Bayern ønsker forhandlingen lukket denne weekend. Den polske journalist Tomasz Włodarczyk følger op med, at der kun mangler formaliteter før handlen er i hus. Så alt tyder altså på, at Lewandowski kan kalde sig for Barca-spiller meget, meget snart.

Der tales om, at Lewandowski får en kontrakt på tre år. De personlige vilkår er allerede forhandlet på plads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

34 min. AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
3 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
4 t. Manchester United er interesseret i at h...
5 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
6 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
7 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
8 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
9 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
10 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder