Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca og City er enig om prisen på Bernardo Silva

Transfermarked - 15. juli 2022Barca og City er enig om prisen på Bernardo Silva

© Getty Images


Mens Barca er tæt på at lukke handlen med Bayern München om transferen af Robert Lewandowski, så arbejdes der også på andre spillere. Jules Koundé er også på radaren, men det er Bernardo Silva også såfremt Frenkie de Jong bliver solgt.

Barca er stadig af den opfattelse, at De Jong skal ud af klubben. Ifølge store spanske medier mener Barca ikke, at De Jong er så vigtig, at han skal blive til den løn, hans kontrakt fra denne sæson giver ham. Der er flere midtbanespillere tilgængelige og nu vil klubben af med hollænderen - og i stedet har de udset sig Bernardo Silva.Ifølge Gerard Romero har Barca igennem Silvas agent, Jorge Mendes, talt med Manchester City og parterne er enige om prisen, som bliver i underkanten af 80 millioner euro. Altså lidt under det beløb, som Manchester United sammenlagt har budt på Frenkie de Jong og som Barca er klar til at acceptere.

Bernardo Silva selv er også klar til at skifte til Barca, så umiddelbart ligner det formaliteter før end at Silva kan kalde sig Barca-spiller lige så snart at Frenkie de Jong er blevet solgt. Den helt store udfordring er naturligvis at De Jong ikke vil væk fra Barca, men sker det, så har Barca allerede Bernardo Silva på krogen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

14 min. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder