Annonce


Annonce

Annonce

Næste stop: Jules Koundé!

Transfermarked - 18. juli 2022
FC Barcelona har brugt en masse krudt på at få Ousmane Dembélé til at blive, hente Raphinha i Leeds og overtale Bayern München til at lade Robert Lewandowski skifte. Nu rettes fokus fra angrebet til forsvaret, hvor Jules Koundé er næste transfermål.

For et par uger siden tog Joan Laporta og Mateu Alemany fat i Raphinha, Lewandowski og Koundé. Her blev spillerne bedt om at vente på klubben og så skulle de nok få opfyldt deres drøm om at skifte. Raphinha og Lewandowski havde is i maven og afviste alle tilbud indtil Barca endegyldigt kunne hente dem. Lige nu venter Koundé i spænding.Ifølge Gerard Romero har Xavi og Koundé allerede talt sammen. Spilleren gjorde det klart for Xavi, at han ønsker at komme til Barca og derfor er han altså stadig at finde i Sevilla i dag - ellers havde han med sikkerhed allerede rykket videre til Chelsea, som også har interesse i ham.

Efter signingen af Lewandowski har Barca nu rettet fokus på Koundé. Det bliver en kompliceret transfer, men alligevel ikke: Barca vil ikke bare spytte penge ud af kassen, men til gengæld er Sevilla klar til at sælge og klubben har da også indikeret, at Koundé er fortid i Andalusien efter denne sommer.

Sevilla har egentlig gjort det klart, at de kun vil have penge for Koundé. I det tilfælde skal Barca hoste op med omkring 60 millioner euro, men det bliver for pebret til catalanernes smag og derfor går de benhårdt efter at inkludere en spiller med i handlen så prisen falder ned til omkring 40-45 millioner euro. Og samtidig får Barca mere luft i lønbudgettet ved at sende en spiller ud af klubben.Koundés ønske om at skifte til Barca sætter også et pres på Sevilla, da det aldrig er godt for en klub at holde på en spiller, der gerne vil væk. I denne uge forventes de avancerede forhandlinger at tage fart, men umiddelbart kan Barca ikke indgå en aftale med Sevilla før de har bevis på, at de har pengene. De penge kommer fra salget af de næste 15% TV-rettigheder, som Sixth Street opkøber for omkring 330 millioner euro.

Kontrakten mellem Barca og Koundé er allerede på plads og har været det længe. I denne uge er det ene og alene op til Barca og Sevilla at enes om en pris før Koundé kan kalde sig for Barca-spiller. Om Joan Laporta og specielt sportschef Mateu Alemany formår at trække endnu en stor handel hjem må tiden vise - men Koundé kan bare kigge på Lewandowski og Raphinha og blive bekræftet i, at Barca holder, hvad de lover. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Næste stop: Jules Koundé!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder