Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué vil være klar til El Clásico

El Clasico - 19. juli 2022Piqué vil være klar til El Clásico

© Getty Images


Gerard Piqué fik ikke en bedste afslutning på sidste sæson, da han over en længere perioden faktisk havde spillet med en skade før den til sidst gjorde så ondt, at han ikke kunne fortsætte og udgik i kampen mod Mallorca den 1. maj.

Efter sommerferien trænede han inden døres, men har ellers trænet fint med efter at holdet landede i Miami. Til gengæld måtte han i går trække sig fra træningen og dermed er han ude af nattens kamp mod Inter Miami, men han sigter mod at være klar til El Clásico i Las Vegas.

Er der en modstander, som Piqué ikke vil misse minutter mod, så er det Real Madrid. Selvom der er tale om pre-season og en træningskamp, hvor minutterne udelukkende handler om at komme i form, så er El Clásico også en kamp med følelser og ære. Og derfor vil Piqué være med.

Spørgsmålet er dog hvordan han har det til den tid og om lægerne anbefaler ham at spille kampen. Lige nu ser det ud til at han misser både kampen mod Inter Miami og Real Madrid, men det er før set, at Piqué mirakuløst bliver klar til en kamp. Kampen mod Real Madrid spilles søndag morgen klokken 05.00 dansk tid. Det gør den på grund af tidsforskellen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
1 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
2 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
3 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
4 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
4 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
5 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
6 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
6 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...
7 t. Antoine Griezmann får en lang kontrakt i...

Ugens mest læste

Seneste nyheder