Træningskamp: Inter Miami 0-6 FC Barcelona

Nyheder - 20. juli 2022

Natten til onsdag var Barca på sin første opgave på amerikansk grund denne sommer, da Inter Miami tog imod catalanerne. Andreas Christensen og Raphinha startede begge inde og mens Christensen tog imod det småtteri, som værterne kom med, så leverede Raphinha et mål og to assists i første halvleg.

FC Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Dest, Eric Garcia, Christensen, Balde, Kessié, Nico, Pedri, Raphinha, Aubameyang og Ansu Fati

- 0-1 20' - Aubameyang
- 0-2 26' - Raphinha
- 0-3 42' - Ansu Fati
- 0-4 55' - Gavi
- 0-5 69' - Memphis
- 0-6 70' - Dembélé

Barca satte sig tungt på kampen fra første fløjt og var tæt på en tidligt føringsmål, da Frank Kessié forsøgte at udnytte Aubameyangs flotte forarbejde. Kessié formåede egentlig at sætte to mand af med ét træk, men hans efterfølgende forsøg var ikke noget problem for Inter Miamis keeper. Kessié var på spil igen bare to minutter senere, da Raphinha denne gang fandt ham inde i feltet, men igen blev han stoppet fra at score. Barca fortsatte med at presse på for åbningsmålet og syv minutter inde i opgøret var det igen tæt på, da Raphinhas indlæg blev headet tæt forbi mål af Eric Garcia.

Et kvarter inde i kampen kom det så atter engang tæt på, da Pedri fandt Kessié, der første gang lagde bolden af til Aubameyang, som kvitterede med et skud tæt forbi målet. Heldet løb op for Inter Miami, da Raphinha kombinerede med Pedri før brasilianeren lige præcis fik prikket bolden videre til Aubameyang, som køligt chippede den henover keeperen og i mål til 0-1 Raphinha blev noteret for assistent og bare fem minutter senere kom Raphinha så også på måltavlen, da han satte foden på et højt indlæg fra Baldé. Her havde Raphinha sneget sig med ind i feltet fra sin højre kant og stod totalt umarkeret til at gøre det til 0-2.

Ansu Fati forsøgte med sine tætte driblinger og han fik da også skabt lidt, men det var hans forsøg direkte på frispark, der var tættest på, indtil han kort før pausen kom på tavlen med et flot mål. Nico tog temperaturen på kampen fra sin position som defensiv midtbanespiller. Han tog et par træk op i banen og fandt Aubameyang, der lagde bolden af til Raphinha, som sendte den videre til Ansu Fati, der fra kanten af feltet flugtede bolden i mål til 0-3 hvilket var stillingen ved pausen. I den anden ende havde Ter Stegen stort set ingenting at lave. Eneste nævneværdige fra et skud tæt forbi mål, som han måtte følge ud.

Fra anden halvlegs start blev hele holdet skiftet ud således den nye opstilling hed: Inaki Pena, Roberto, Araujo, De Jong Alba, Pablo Torre, Busquets, Gavi, Ez Abde, Memphis og Dembélé..

Kort inde i anden halvleg øgede Gavi føringen, da en tydeligt indøvet detalje fandt frem til græstæppet. Memphis Depay gik ud for at tage et hjørnespark og han valgte at sende den ind i feltet knaldhårdt langs jorden, hvor Gavi kom til og huggede den lige så hårdt i netmaskerne til 0-4. Få minutter efter var rollerne byttet om, da Dembélé åbnede op med en aflevering til Gavi. Den unge midtbanemotor fandt Memphis Depay der kom ind i feltet og fik en god skudmulighed, men han bragede bolden over målet.

Efter en times spil var det tæt på endnu et mål, da Frenkie de Jong lagde bolden i dybden til Ez Abde, der dog kom for tæt på målmanden og så var der ikke meget vinkel at udnytte. Til gengæld kom målet til 0-5 med 20 minutter igen, da Jordi Alba fandt Memphis Depay inde i feltet. Hollænderen diskede op med en lækker finte, som totalt satte sin modstander og så var han alene med keeperen og scorede sikkert. Bare minuttet efter blev det 0-6, da Dembélé tog turen selv og trak ind fra højre kanten mod kanten af feltet midt for før han tæskede bolden i mål. Det blev da stort set også det sidste man så til franskmanden, som udgik med en skade.

Der skete ikke mere i de sidste minutter selvom Barca havde optræk til mange flere chancer. Det sluttede 0-6 og en masse spillere fik spilletid. Nu kan Barca se frem mod El Clásico i Las Vegas. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder