Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Braithwaite afviser stadig et skifte!

Transfermarked - 21. juli 2022Medie: Braithwaite afviser stadig et skifte!

© Getty Images


Danske Martin Braithwaite har ikke tænkt sig at forlade FC Barcelona, det meddeler avisen Sport. Faktisk sluttede La Liga den 22. maj og siden da har flere spillere fået besked af Xavi, at de ikke indgår i cheftrænerens planer for den nye sæson. Men Braithwaite har stadig tænkt sig at blive og kæmpe for sin chance.

Med ankomsten af Robert Lewandowski og med Aubameyang i truppen er der ingen tvivl om, at Braithwaite ikke skal forvente nogen form for spilletid. Selvom Braithwaite også kan spille på kanten, så er Barca dækket af Raphinha og Dembélé i den ene side og Ansu Fati samt Ferran Torres i den anden side, så der er slet ikke rum til Braithwaite. Men han nægter at give slip.Neto, Riqui Puig, Mingueza, Lenglet, Umtiti og Braithwaite fik alle besked på, at de skal finde sig et nyt sted at være. Det var to måneder siden. Kun Clement Lenglet har forladt klubben siden da (på en lejeaftale til Tottenham) mens Umtiti menes at have dumpet et lægetjek i Rennes. Neto var tæt på Celta, men ifølge Mundo Deportivo har han droppet transferen.

Riqui Puig har tilbud på hånden, men han er endnu ikke blevet overbevist ligesom også Mingueza har masser af bejlere, men problematikken ligger i, at de simpelthen ikke kan få lukket aftalerne af økonomiske årsager.

For Martin Braithwaite skulle Ajax have meldt sig på banen, men der er stadig intet konkret. Det kommer ikke som nogen overraskelse at Braithwaite elsker at være i Barca og han trives rigtig godt, men med VM til vinter kan det undres, at han ikke forsøger at finde sig en ny klub, hvor han kan få sig noget spilletid.

Lige nu er de nævnte spillere langt fra et skifte. Skal man pege på én spiller, som er tættest på noget som helst, så er det Mingueza med interesse fra Hoffenheim, AEK Athens og Genoa. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

17 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
2 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
4 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
6 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
7 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
8 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
9 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
10 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
11 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
12 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder