Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Indblik: Real Madrid solgte 100% TV-rettigheder

Nyheder - 21. juli 2022
Indblik: Real Madrid solgte 100% TV-rettigheder

©


I disse dage snakkes der rigtig meget om, hvordan Barca har råd til at hente flere spillere til større beløb, når de har en kæmpe gæld. Jules Koundé er næste mand, som Barca vil byde på og han menes at koste mellem 50-60 millioner euro. Så Barca er slet ikke færdige - og de har da også råd til at gå ud og spendere på spillerkøb.

Her på BarcelonaFC.dk forklarede vi for nyligt hvordan Barca pludselig kan købe spillere og har lommen fyldt med flere milliarder kroner. Rundt omkring bliver der spurgt, om det er en klog beslutning og om det ikke bare udsætter klubbens økonomiske problemer og skaber endnu mere ravage om nogle år.Hvad fremtiden bringer ved ingen, men lige nu og her har Barca valgt at sælge ud af deres TV-rettigheder således at de får nogle penge på lommen til at forstærke holdet og satse på, at den forstærkede trup kan vide nogle trofæer og skabe noget succes samtidig med at Barca-navnet igen bliver et dominerende brand ude i fodboldens verden.

Tilbage i 2006 var Real Madrid ude for noget af det samme. Dengang havde Real Madrid ikke vundet et stort trofæ i tre år og de valgte det år at sælge ud af deres TV-rettigheder. Som bekendt har Barca allerede solgt 10% mens salget af de næste 15% ventes at blive offentliggjort inden længe. Det er sammenlagt 25% af TV-rettighederne, som Barca sælger ud.

Men tilbage i 2006 valgte Real Madrid at sælge 100% af deres TV-rettigheder til en pris, som i dag svarer til godt 10 milliarder kroner. Men fordi, at Real Madrid er så stort et navn og fordi, at de efterfølgende da også har vundet inde på banen og skabt succes, så har det ikke påvirket deres økonomi. Tværtimod var det et godt sats - og det er netop et sats at sælge ud af TV-rettighederne.Det betyder nemlig at man får penge på hånden nu og her, men indkomsten over de kommende år vil være lavere. Om Barca kommer godt ud af aftalerne kan man næppe vide, men én ting er sikkert: Det er ikke første gang, at der bliver solgt ud af TV-rettigheder og Barca gør måske klogt i, at de i en økonomisk tid som denne ikke er nødsaget til at sælge 100% af TV-rettighederne. De 25% kan genopbygges hvis det viser sig at der slet ingen succes kommer på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

56 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder