Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lewandowski er allerede sikret trøje nummer 9

Nyheder - 22. juli 2022Lewandowski er allerede sikret trøje nummer 9

©


Stjerneangriberen Robert Lewandowski kunne i nat dansk tid træne med holdet for første gang siden sit skifte til FC Barcelona. Han er klar til at spille mod Real Madrid søndag morgen og derudover er der en anden glædelig nyhed for den polske angriber.

Hvis han selv kan vælge, så vil han spille i nummer 9. Det nummer er dog i dag optaget af Memphis Depay, der scorede et vidunderligt mål senest mod Inter Miami. Men ifølge Sport har Lewandowski allerede sikret sig nummer 9, da det står i hans kontrakt. Dermed er det op til Barca at sikre, at nummeret bliver overført til polakken - men spørgsmålet er, hvad der skal ske med Memphis Depay.Barca mener, at de kan tjene 20 millioner euro ved at sælge Lewandowski-trøjer. Men salget tager først fart når fans ved hvilket nummer angriberen får. Derfor skal Barca til at komme i sving - og de arbejder da også på det. Memphis Depay er på transferlisten og klubbens intention er at sælge ham. Med et salg vil nummer 9 blive ledig, men det kan også ske, at Memphis bliver i truppen.

Derfor vil Barca tage en snak med hollænderen og håbe på hans forståelse om at Lewandowski skal have trøje nummer 9. Hvornår det sker vides ikke, men Sport erfarer altså at Barca igennem kontrakten har lovet Lewandowski nummeret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

18 min. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
1 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
2 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
3 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
4 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
5 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
6 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
8 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
9 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...
10 t. Frenkie de Jong er på fjerdepladsen over...

Ugens mest læste

Seneste nyheder