Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Nyt trøjenummer til AC og Aubameyang

Nyheder - 22. juli 2022Officielt: Nyt trøjenummer til AC og Aubameyang

© Getty Images


FC Barcelona kan afsløre, at Andreas Christensen har fået sit trøjenummer mens Pierre-Emerick Aubameyang skifter nummer. Barca arbejder på at fordele numrene korrekt denne sommer og alt efter hvem der kommer ind og ud vil der ske nye ændringer.

På nuværende tidspunkt har Robert Lewandowski endnu ikke fået tildelt et nummer, men ifølge Sport får han nummer 9, da det står i hans kontrakt. Det bliver spændende at se, hvilket nummer polakken får når han løber på banen mod Real Madrid søndag morgen.Derudover står der nu på FC Barcelonas hjemmeside, at Andreas Christensen har fået nummer 15. Det spillede han også i mod Inter Miami, men dengang var han endnu ikke blevet tildelt det på klubbens hjemmeside. Til sammenligning står der intet om Francks Kessiés nye nummer, så det må vurderes, at AC har fået nummer 15 som et fast trøjenummer.

Aubameyang har løbet rundt i nummer 25, men på klubbens hjemmeside står der nu at han spiller i nummer 17. Derudover forventes det, at nummer 11 går til Ferran Torres, men det er dog ikke bekræftet endnu.

Når transfervinduet smækker i vil man kunne skabe sig et totalt overblik over trøjenumrene i truppen. Indtil da vil det ske pletvist som nu. Klubben har ikke meldt noget ud omkring AC og Aubameyangs trøjenumre, men det figurerer alligevel på klubbens hjemmeside over aktive spillere i truppen.

Opdatering
Efter at klubben egentlig havde tildelt AC og Aubameyang nye numre, har de pillet det ned fra deres hjemmeside igen. Så lige nu kan det alligevel ikke bekræftes, at de fastholder de to trøjenumre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

46 min. Sergio Ramos: "Score mit første mål mod ...
1 t. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
3 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
5 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
7 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
9 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
10 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
11 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
12 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
13 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder