Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi var nøglen til Koundés beslutning

Transfermarked - 25. juli 2022Xavi var nøglen til Koundés beslutning

© Getty Images


I fodboldens verden skal der ikke meget til at tingene tager en drejning. Det kan man lige nu se i sagen omkring Sevillas Jules Koundé, som for en stund så ud til at være millimeter fra at skifte til Chelsea, men pludselig gik historien på, at han skifter til Barca.

Man kan også tage sagen om Malcom med i ligningen. Han var ude i lufthavnen for at flyve til Rom og skriver under med AS Roma, da Barca dukkede op og pludselig sikrede ham. I stedet for at flyve til Rom fløj han så til Barca i sidste øjeblik og sikrede sig et skifte til Camp Nou i stedet.Velorienterede aviser og journalister kunne i aftes påpege, at Jules Koundé har valgt Barca. Det er egentlig transferjournalisten Gerard Romero, som breakede nyheden og som fik et skulderklap af sine engelske kollegaer, der valgte at anerkende hans arbejde, da de fandt ud af, at han havde ret i sin udmelding.

Koundé har på nuværende tidspunkt valgt Chelsea fra og vil i stedet til Barca. Historien går på, at Barca er enig med Koundé om de personlige vilkår mens Barca i aftes blev enig med Sevilla og prisen på forsvarsspilleren. Kun få detaljer mangler fra at handlen kan blive offentliggjort.

Ifølge Mundo Deportivo er det Xavi, som har været nøglen til at hente Koundé. Xavi har flere gange været i kontakt med Koundé og forklaret den sportslige plan i Barca. Koundé bed på og valgte at give Xavi sit ord på, at han vil vente på, at Barca og Sevilla kunne enes om en pris. Det skete altså i går, og nu afventer man blot en bekræftelse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
4 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
6 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
7 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
8 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
9 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
10 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
11 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
11 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...
11 t. Jules Koundé til Jordi Albas afskedscere...

Ugens mest læste

Seneste nyheder