Annonce


Annonce

Annonce

Mingueza-transferen trækker ud

Transfermarked - 26. juli 2022




Det er længe siden, at Oscar Mingueza fik besked på at finde sig en ny klub, da han ikke er en del af Xavis planer og ikke skal forvente spilletid i denne sæson. Han har lige siden haft sin agent på arbejde, men et skifte lader vente på sig.

Barca havde ikke regnet med, at Mingueza ville bruge så længe på at finde sig en ny klub. August er lige rundt om hjørnet og på dette tidspunkt havde Barca forventet, at spillere som Mingueza, Riqui Puig og Umtiti havde fundet en ny klub - men ingen af dem er væk endnu.

De alle er hjemme i Barcelona og altså ikke med i USA, hvor der spilles træningskampe. Så de har rig mulighed for at træne i rolige omgivelser mens de får styr på deres fremtid, men endnu har de altså ikke fundet en ny klub og det skaber irritation hos den sportslige ledelse i klubben.



Flere klubber har henvendt sig til specielt Riqui Puig og Mingueza, men endnu har de ikke lukket nogen aftaler. Barca mangler to venskabskampe i USA før de drager hjem til Barcelona og selvom ledelsen problemfrit kan skrive under på spillernes afsked fra USA, så er der altså ikke kommet nogen aftaler på bordet endnu.

Senest blev Samuel Umtiti spottet i Barcelonas lufthavn for to dage siden. Her landede han efter en tur til franske Nice - han nægtede dog at svare på spørgsmål om sin fremtid, da han blev spurgt af en fremmødt journalist fra Jijantes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mingueza-transferen trækker ud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder