Annonce


Annonce

Annonce

Barca har alt klar til Koundé-annoncering

Transfermarked - 26. juli 2022
Lige nu venter Barca-fans blot på at klubben annoncerer købet af Jules Koundé. I en periode lignede det ellers at han var på vej til Chelsea, da de fik deres bud på spilleren accepteret af Sevilla, men et opkald fra Xavi ændrede alt og søndag blev parterne enige.

Bekræftelsen forventes at komme i dag, og ifølge Gerard Romero har Barca allerede alt klar til at trykke på knappen. Artiklerne er skrevet, videoerne er færdigmixet og billederne er klar til udgivelse. Desuden dukkede Koundés navn i øvrigt op på Barcas officielle webshop i går, så det er tydeligt, at der bag kulissen arbejdes på annonceringen.Som altid går der ikke lang tid før Internettet opfanger sådanne situationer og det samme var tilfældet i går hvorfor Barca lynhurtigt fik fjernet Koundés navn. BarcelonaFC.dk kan dog bekræfte, at Koundés navn stod på webshoppen, men kort efter var fjernet igen.

Ifølge Fabrizio Romano kan Barcas bud ikke matche Chelseas og det bliver heller ikke 50 millioner euro plus 10 millioner euro i variabler. Journalisten nævner ikke prisen, men blot at buddet er lavere end Chelseas med en anden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca har alt klar til Koundé-annoncering

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder