Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué kan se frem til en svær sæson

Nyheder - 28. juli 2022Piqué kan se frem til en svær sæson

© Getty Images


Optakten til denne sæson har ikke været god for Gerard Piqué. På den hjemlige front er han blevet skilt fra Shakira og efter så mange år sammen er det næppe noget, som han bare kan ryste af sig. Inde på banen har han også sit at bøvle med.

Således kan han se hvordan Ronald Araujo bryder frem, Andreas Christensen er kommet til mens Jules Koundé ligeledes ventes inden længe. Derudover er der mere fremtid i Eric Garcia end Piqué, så umiddelbart er der flere spillere foran Piqué i køen hvilket kan gøre det til en lang sæson for Piqué.Som det ser ud lige nu, så er Xavis ønske, at Araujo og Koundé skal danne fast makkerpar. Eric Garcia og Andreas Christensen står klar til at rotere med Araujo og Koundé hvilket umiddelbart efterlader Piqué som femtevalg. Lenglet er sendt til Tottenham mens Umtiti næppe får spilletid og han søger da også nye græsgange.

For Xavi er det også med at få kørt de nye spillere i stilling så de er klar til udfordringen. Hvis ikke der bliver præsteret, så ved Xavi, hvad han får i Piqué, og der er ingen tvivl om, at Piqué har tænkt sig at bevise, at han stadig tilhører toppen.

Piqué fortalte til Xavi, at han bare kunne hente verdens bedste midtstopper, men at Piqué stadig ville få spilletid. Nu må tiden vise hvor meget spilletid Piqué ender med at få. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder