Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Mingueza skifter til Celta Vigo

Transfermarked - 30. juli 2022




Så er der et spillerexit på plads i FC Barcelona. Oscar Mingueza skifter således til Celta Vigo, afslører klubben her til aften. Skiftet afhænger dog af om Mingueza består lægetjekket samt at kontrakten bliver underskrevet, hvilket er helt normal procedure.

Der er endnu ikke meldt noget om prisen. Begge klubber har udsendt en nærmest identisk pressemeddelelse, hvor der blot står, at klubberne er blevet enig om transferen, som afhænger af lægetjekket og kontraktunderskrivelsen. I spanske medier erfarer man dog at prisen er mellem 2-5 millioner euro. Så det er absolut ikke et af de store salg, der er tale om.



Indtil i dag har Oscar Mingueza været i FC Barcelona hele sit liv. Forsvarsspilleren har kæmpet sig vej op gennem samtlige rækker i klubben og helt op til førsteholdet, hvor han egentlig lagde godt fra land og hurtigt fik sig en positiv rolle på holdet.

Det var i hans tredje år med B-holdet, at Ronald Koeman forfremmede ham til førsteholdet november 2020. Han fik sin debut i Champions League, hvor han assisterede Martin Braithwaite i en udekamp mod Dynamo Kiev.

Selvom han viste sig fra sin gode side i indledningen har han ikke haft den nødvendige kvalitet til at gå hele vejen og i dag er han blevet overflødig og Xavi har derfor ikke nogen rolle til ham hvorfor Mingueza har besluttet sig for at acceptere Celta Vigos tilbud.

Mingueza spillede 66 kampe for FC Barcelona. I La Liga fik han endda scoret to gange - bl.a. mod Real Madrid. Han står også noteret for fem assists. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Mingueza skifter til Celta Vigo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder