Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig kan forlade Barca om få dage

Transfermarked - 31. juli 2022Riqui Puig kan forlade Barca om få dage

© Getty Images


Riqui Puig har ikke fået mange henvendelser denne sommer selvom hans situation er klokkeklar: Der er ikke meget spilletid at komme efter i FC Barcelona og efter adskillige sæsoner, hvor han ikke har været på kanten til fast spilletid, er tålmodigheden ved at være opbrugt.

Riqui Puig har altid ønsket at triumfere i Barca, men uanset, hvem der har siddet som cheftræner i klubben, så har Riqui Puig ikke haft kvaliteten til at overbevise og denne sommer ser det endegyldigt ud til, at han trækker stikket og finder sig en ny klub. I hvert fald har hans agent fået besked på, at tale med potentielle købere.Dem har der ikke været mange af, men der er kommet et enkelt tilbud fra LA Galaxy i MLS, og det tilbud overvejer Riqui Puig ifølge Mundo Deportivo. Kontrakten, som Riqui Puig er blevet tilbudt, gælder for de kommende tre sæsoner, men det gælder om at træffe en beslutning meget hurtigt.

Transfervinduet i MLS lukker nemlig på torsdag og derfor skal LA Galaxy have svar i god tid så de kan sikre sig de nødvendige dokumenter for at få godkendt transferen. Det betyder således, at der er en reel mulighed for at Riqui Puig skifter inden for få dage - men endnu vides det ikke hvilken beslutning midtbanespilleren tager. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
2 t. Manchester United er interesseret i at h...
3 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
4 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
5 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
6 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
7 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
8 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
9 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder