Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig kan forlade Barca om få dage

Transfermarked - 31. juli 2022Riqui Puig kan forlade Barca om få dage

© Getty Images


Riqui Puig har ikke fået mange henvendelser denne sommer selvom hans situation er klokkeklar: Der er ikke meget spilletid at komme efter i FC Barcelona og efter adskillige sæsoner, hvor han ikke har været på kanten til fast spilletid, er tålmodigheden ved at være opbrugt.

Riqui Puig har altid ønsket at triumfere i Barca, men uanset, hvem der har siddet som cheftræner i klubben, så har Riqui Puig ikke haft kvaliteten til at overbevise og denne sommer ser det endegyldigt ud til, at han trækker stikket og finder sig en ny klub. I hvert fald har hans agent fået besked på, at tale med potentielle købere.Dem har der ikke været mange af, men der er kommet et enkelt tilbud fra LA Galaxy i MLS, og det tilbud overvejer Riqui Puig ifølge Mundo Deportivo. Kontrakten, som Riqui Puig er blevet tilbudt, gælder for de kommende tre sæsoner, men det gælder om at træffe en beslutning meget hurtigt.

Transfervinduet i MLS lukker nemlig på torsdag og derfor skal LA Galaxy have svar i god tid så de kan sikre sig de nødvendige dokumenter for at få godkendt transferen. Det betyder således, at der er en reel mulighed for at Riqui Puig skifter inden for få dage - men endnu vides det ikke hvilken beslutning midtbanespilleren tager. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

32 min. Barca har har været i kontakt med Floria...
1 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
3 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
4 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
5 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
6 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
7 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
8 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
10 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...
12 t. Sergio Agüero efter Kessiés mål: "Græd, ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder