Annonce


Annonce

Annonce

Laporta bekræfter: Ny finansiel aftale er på plads

Nyheder - 1. august 2022
I dag blev Jules Koundé officielt præsenteret som ny spiller i FC Barcelona og traditionen tro krævede det også et pressemøde, hvor præsident Joan Laporta var til stede. Præsidenten blev spurgt ind til flere emner og kunne undervejs bekræfte, at en ny aftale er på plads.

Som bekendt har Barca solgt både 10% og 15% af TV-rettighederne til Sixth Street hvilket har indbragt klubben adskillige milliarder kroner. Den tredje finansielle aftale er ikke helt på niveau med salget af TV-rettighederne, men det giver ekstra råderum i klubkassen.- Vi har en aftale på plads med Socios om salget af 25% af Barca Studios for 100 millioner euro (744 millioner kroner), forklarede Laporta på dagens pressemøde ifølge BarcaBold.dk og bekræftede dermed endnu en aftale, som sikrer, at Barca fortsat har økonomi i orden for nu.

Selvom klubben sælger ud og at der er indberegnet en risiko ved det, så er klubbens ledelse overbevist om, at de ved at skabe et stærkt hold nok skal lykkes med deres plan. Derudover kom Laporta også ind på andre emner:

Bernardo Silva
- Først skal vi registrere de spillere, som vi har hentet til klubben og det er det, som vi arbejder på nu. Derudover skal vi også løse handlerne omkring de spillere, som ikke er i trænerens planer. Derefter må vi se, hvad vi kan gøre. Træneren ønsker flere forstærkninger.Om registrering af spillerne
- Vi har foretaget de nødvendige beslutninger for at kunne registrere de nye spillere.

Om nye spillere
- Det kan ske, at der kommer flere spillere til før transfervinduet lukker. Andre klubber kan godt lide at tale om Barca, så det må de bare fortsætte med. Vi fortsætter med at arbejde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta bekræfter: Ny finansiel aftale er på plads

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder