Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca vil arbejde i stilhed for Lionel Messi

Transfermarked - 2. august 2022Barca vil arbejde i stilhed for Lionel Messi

© Getty Images


I løbet af de seneste par dage har spanske medier skrevet historier om, at Xavi og Joan Laporta ønsker at hente Lionel Messi retur til klubben næste sommer. Både Xavi og Laporta har kommenteret på historien, og nu forlyder det hos Catalunya Radio, at klubben i stilhed vil arbejde.

Lionel Messi blev som bekendt sendt ud af Barca for et år siden, da der ikke var rum til at beholde ham efter at hans kontrakt udløb. Et ærgerligt farvel til historiens bedste fodboldspiller, som derfor valgte at rykke til Paris Saint-Germain på en fri transfer. Men opholdet i Paris kan vise sig at blive begrænset til to år.Således har Joan Laporta og hans folk tænkt sig at arbejde i stilhed for at reparere forholdet til Messi i jagten på at få ham retur til klubben. Xavi har ikke lagt skjul på, at han ville elske at se Messi tilbage i Barca mens Laporta mener, at Messi fortjener en stor hyldest. Både Xavi og Laporta har udtalt, at det ikke er tiden til at tale om Messi, da han er på kontrakt i en anden klub. Men de afviste ingenting.

Det kunne blive en solstråle historie hvis Barca formår at hente Lionel Messi hjem. Han vil godt nok være 36 år næste sommer, men det er i virkeligheden mere et symbolsk skifte end noget andet hvis Barca klarer opgaven og henter ham hjem. Til gengæld skal man ikke forvente noget svar fra Messi før i det nye år.

Messi har lige nu fokus på at indlede sæsonen med PSG og komme til VM i god form. Først efter VM vil Messi begynde at vurdere sin fremtid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
2 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder