Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig er detaljer fra LA Galaxy

Transfermarked - 3. august 2022
Riqui Puig er detaljer fra LA Galaxy

© Getty Images


I går havde Barca besøg på deres kontor, hvor der skulle tales om Riqui Puigs skifte til LA Galaxy. Efter at spilleren tog sin beslutning om at acceptere kontrakten fra klubben, skulle begge klubber enes om vilkårene for skiftet. Og det er nu på plads.

Fabrizio Romano hævder, at der er en total aftale mellem klubberne og at der kun mangler få detaljer før annonceringen af skiftet lander. Riqui Puig får tre år i LA Galaxy, men angiveligt får Barca ingen penge for skiftet. I stedet sikrer klubben sig en procentdel af et fremtidigt salg hvilket ifølge selvsamme Romano var det, som de ønskede.Riqui Puigs håb var at blive i europæisk fodbold, men manglende tilbud som sagde ham noget betød, at han vurderede LA Galaxys tilbud til at være det bedste. Han kommer til at figurere som frontfigur for klubben og rent personligt vil han bruge skiftet til at udvikle sig yderligere, vise sig selv frem og en dag vende retur til Europa for at spille på et højere plan.

Riqui Puig har haft adskillige trænere i FC Barcelona, men ingen har for alvor kigget hans vej. Spilletiden har været minimal og selvom han år efter år har holdt fast i drømmen om at triumfere i Barca, så blev sommeren 2022 endestationen. Inden længe skifter han til MLS. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder