Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romano: Memphis accepterer at forlade Barca

Transfermarked - 3. august 2022
Romano: Memphis accepterer at forlade Barca

© Getty Images


Barcas vilde aktivitet på transfermarkedet betyder, at Memphis Depay næppe skal forvente særlig meget spilletid. Barca brugte over 50 millioner euro på Ferran Torres i starten af året hvilket må betyde, at der er spilletid i sigte for ham. Derudover er Ansu Fati tilbage fra sin skade og er det store håb for fremtidens angreb i FC Barcelona.

Ydermere har klubben hentet Robert Lewandowski og Raphinha mens Ousmane Dembélé har valgt at blive i klubben. Det betyder, at der er nok angribere hvilket sender Memphis bag i køen. Han har egentlig afvist at ville skifte væk denne sommer, men i aftes kom Fabrizio Romano med en nyhed.Således er Memphis Depays advokater i forhandling med Barca for at opnå en aftale, der betyder, at Memphis kvit og frit kan forlade klubben denne sommer. Altså en aftale der betyder, at Barca ikke får nogen penge for ham - men hvor han kan finde sig en ny klub, der ikke behøver at betale for ham.

Egentlig ønskede Barca at modtage 20 millioner euro for at sælge Memphis, men det kommer ikke til at ske, fortæller Romano. Til gengæld vil Memphis Depay kun forlade klubben hvis det rigtige bud kommer og han vil kun skifte til en topklub. Så der er stadig ting, som skal gå op i en højere enhed før det bliver relevant - men forhandlingerne mellem Barca og Memphis er i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder