Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil have Piqué og Busquets ned i løn igen

Nyheder - 4. august 2022




Da Joan Laporta kom til som præsident i 2021 varede det ikke længe før han ønskede, at flere spillere skulle gå ned i løn. Kaptajnerne gik forrest og accepterede lønnedgangen, men nu ønsker Barca at Piqué og Busquets igen går ned i løn - ellers kan det give udfordringer.

Barcas lønudgift er stadig alt for høj og det arbejder klubben hele tiden på. De vil have løntunge spillere ud af klubben og erstatte dem af spillere, som accepterer en lavere løn. Lewandowski, Raphinha og de øvrige nye spillere er alle kommet til klubben og accepteret en løn, som er under lønloftet, Laporta har sat.



Men ifølge Gerard Romero kan det give nye udfordringer hvis ikke Piqué og Busquets går ned i løn. Selvsamme Romero meddelte i går, at Busquets' agent var at finde på klubbens kontor - muligvis for at tale om en ny lønnedgang. Om spillerne er klar til at ofre sig igen vides endnu ikke, men det kan få konsekvenser for klubben hvis ikke spillerne går ned i løn.

Når dagen er omme er det næppe spillernes skyld, at klubben kan løbe i problemer hvis ikke spillerne går ned i løn. Men klubben arbejder benhårdt på at få enderne til at passe sammen og de ønsker hurtigst muligt at få registreret de nye spillere og er derfor i daglig kontakt med La Liga.

Spørgsmålet bliver om Busquets og Piqué - og måske også Alba - er klar til at reducere deres løn endnu engang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil have Piqué og Busquets ned i løn igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder