Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chelsea taler med Aubameyangs agent

Transfermarked - 4. august 2022Chelsea taler med Aubameyangs agent

© Getty Images


Pierre-Emerick Aubameyang får næppe lige så meget spilletid i denne sæson som i sidste sæson. Eller i hvert fald siden han ankom til klubben i januar. Med købet af Robert Lewandowski er der slet ingen tvivl om, at Xavi har tænkt sig at give polakken mest spilletid på toppen af Barcas angreb og det ønsker Chelsea at udnytte.

Ifølge Fabrizio Romano overvejer Chelsea således at hente Aubameyang og der skulle allerede være snak med spillerens agent - dog uden at Chelsea har budt på spilleren endnu. Den engelske klub har flere potentielle angribere på listen og her er Aubameyang altså en af dem.Aubameyang kan helt sikkert se frem til mere spilletid i Chelsea og desuden også tjene mere i løn hos The Blues, men spørgsmålet er om han vil opgive sin plads i Barca-truppen. Lige nu er det meget tidligt i processen og der er ingen garanti for, at Chelsea gør brug af deres potentielle interesse.

Aubameyang er da også udmærket klar over, at Lewandowski er foran ham i køen og selvom Aubameyang også kan spille på kanten, så har Barca også forstærket sig på begge kanter med Ferran Torres i januar samt Raphinha denne sommer. Desuden er Dembélé fortsat i klubben mens Ansu Fati næppe bliver smidt bag i køen for at give plads til Aubameyang. Så overordnet set skal han figurere som backup for Lewandowski - og det kan være afgørende for hans egen beslutning såfremt Chelsea banker på døren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
3 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
5 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
6 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
7 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
8 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
9 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
10 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
11 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...
12 t. Xavi: "Jeg vil have, at Pedri deltager m...

Ugens mest læste

Seneste nyheder