Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Neto skifter til Bournemouth

Transfermarked - 7. august 2022




Så er endnu en spiller fortid i FC Barcelona. Denne gang er det den brasilianske målmand Neto, som skifter FC Barcelona ud med Bournemouth i England. Neto har ageret backup for Marc-André ter Stegen, men den rolle har Iñaki Peña fået i denne sæson og dermed har Neto ikke haft andet valg end at finde sig en ny klub.

Bournemouth bekræfter, at Neto knytter sig til holdet på en fri transfer og at han har fået en 1-årig aftale. Han er klubbens fjerde signing efter Joe Rothwell, Ryan Fredericks og Marcus Tavernier.

Netos kontrakt i FC Barcelona udløber egentlig først den 30. juni 2023, men Barca har accepteret at lade ham smutte på en fri transfer.



33-årige Neto leverede solide præstationer for Athletico Paranaense hvilket fik Fiorentina til at købe ham tilbage i 2011. Her spillede han frem til 2015 før Juventus fik fornøjelsen af ham i to år hvilket var samme mængde tid han var i Valencia, hvor Barca så i 2019 hentede ham.

Barca købte ham den 27. juni 2019 for 26 millioner euro plus 9 millioner euro i variabler. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Neto skifter til Bournemouth

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder