Annonce


Annonce

Annonce

Riqui Puig: Jeg havde aldrig troet det

Transfermarked - 5. august 2022
I går kunne FC Barcelona og LA Galaxy melde ud, at klubberne var nået til enighed om transferen af Riqui Puig. Midtbanespilleren rykker til MLS og dermed kommer han altså ikke til at opleve sin drøm om at triumfere i Barca.

Efter den officielle melding gik Riqui Puig til tasterne for at sige farvel til klubben. Selv havde han aldrig troet, at han en dag ville ende med at spille på Camp Nou. Men det skete - og tilhængerne elsker ham, men desværre for ham fik han aldrig den faste plads, som han kæmpede for.Riqui Puig taler
- I dag skal jeg sige farvel til jer alle, til mit hjem, mine farver og en del af mit liv.

- Jeg kommer fra en Culé-familie og jeg havde aldrig troet, at jeg en dag ville ende med at spille på Camp Nou. Det var arbejde og dedikation, at min drengedrøm gik i opfyldelse. Jeg er stolt over at kunne sige, at jeg fik opnået min største drøm.

- Jeg vil gerne fortælle til tilhængerne, at jeg altid har mærket støtten hvert minut, som jeg har båret denne trøje. Jeg tager en masse minder med mig, specielle øjeblikke og nogle magiske aftener, som jeg aldrig vil glemme. Tak til klubbens stab, holdkammerater og den tekniske stab for den konstante træning og hjælp igennem årene. I alle er med til at gøre denne klub stor.

- Nu er det tid til at starte et nyt og spændende eventyr, som vil kræve, at jeg giver alt, jeg har.

- Tak for jeres støtte som jeg ved, I fortsat vil give mig i dette nye kapitel af mit liv.

- VISCA BARCA!
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Riqui Puig: Jeg havde aldrig troet det

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder