Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Lewandowski får nummer 9

Nyheder - 5. august 2022Officielt: Lewandowski får nummer 9

© Getty Images


I dag blev Robert Lewandowski præsenteret på Camp Nou foran 57.300 mennesker. Netop som han dukkede op på græstæppet blev alle øjne straks rettet mod nummeret på hans ryg. Her fremstod nummer 9 og dermed er det bekræftet, at han overtager nummeret fra Memphis Depay.

Det har ellers været et stort spørgsmål hvilket nummer han skulle spille i, men i løbet af ugen har Memphis Depay altså accepteret at give nummeret videre og det bekræfter klubben da også på sin officielle hjemmeside. Hvilket nummer Memphis får - eller om han overhovedet bliver i klubben - vides endnu ikke.Lewandowski tilknytter sig nu en liste over store navne, som tidligere har båret nummeret. Udover Memphis, som selvfølgelig er den seneste, så har Luis Súarez, Zlatan Ibrahimovic, Samuel Eto'o, Patrick Kluivert og Ronaldo også båret nummeret. Desuden har legendariske Johan Cruyff også spillet i nummer 9 mens hvis man går længere tilbage så har også Josep Escolà, Josep Samitier og César Rodríguez repræsenteret det gyldne nummer.

Der har været historier om, at Memphis Depay er på vej videre fra klubben, men intet er bekræftet så lige nu er der udelukkende tale om, at Memphis har accepteret at give nummer 9 til Lewandowski og så må tiden vise om Memphis får brug for et nyt nummer eller om det er helt slut med fodbold på Camp Nou for hans vedkommende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder