Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Lewandowski får nummer 9

Nyheder - 5. august 2022
Officielt: Lewandowski får nummer 9

© FC Barcelona


I dag blev Robert Lewandowski præsenteret på Camp Nou foran 57.300 mennesker. Netop som han dukkede op på græstæppet blev alle øjne straks rettet mod nummeret på hans ryg. Her fremstod nummer 9 og dermed er det bekræftet, at han overtager nummeret fra Memphis Depay.

Det har ellers været et stort spørgsmål hvilket nummer han skulle spille i, men i løbet af ugen har Memphis Depay altså accepteret at give nummeret videre og det bekræfter klubben da også på sin officielle hjemmeside. Hvilket nummer Memphis får - eller om han overhovedet bliver i klubben - vides endnu ikke.Lewandowski tilknytter sig nu en liste over store navne, som tidligere har båret nummeret. Udover Memphis, som selvfølgelig er den seneste, så har Luis Súarez, Zlatan Ibrahimovic, Samuel Eto'o, Patrick Kluivert og Ronaldo også båret nummeret. Desuden har legendariske Johan Cruyff også spillet i nummer 9 mens hvis man går længere tilbage så har også Josep Escolà, Josep Samitier og César Rodríguez repræsenteret det gyldne nummer.

Der har været historier om, at Memphis Depay er på vej videre fra klubben, men intet er bekræftet så lige nu er der udelukkende tale om, at Memphis har accepteret at give nummer 9 til Lewandowski og så må tiden vise om Memphis får brug for et nyt nummer eller om det er helt slut med fodbold på Camp Nou for hans vedkommende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
3 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
4 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
5 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
6 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
7 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
7 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
8 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
9 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder