Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca henter Marcos Alonso

Transfermarked - 2. september 2022
FC Barcelona henter endnu en spiller denne sommer. Denne gang er det Marcos Alonso, som Barca henter i Chelsea. Alonso var egentlig den spiller, som mange ventede ville blive sommerens første transfer, men det lod vente på sig.

Alonso får en kontrakt til 30. juni 2023 med en frikøbsklausul på 50 millioner euro.31-årige Alonso har en fortid i Real Madrid, men fik ikke den store karriere i den spanske hovedstad. Til gengæld fik han flere kampe på CV'et hos Bolton mens han for alvor viste sine kvaliteter i Fiorentina fra 2013 til 2017, hvor Barca også havde en interesse i ham.

Barca gjorde dog ikke det store væsen af sig og i stedet endte han i Chelsea, hvor han har spillet seks sæsoner med 212 kampe til følge samt 29 mål. I dag er han ny mand i FC Barcelona og det passer perfekt ind i hans planer, da han havde et ønske om at vende hjem til Spanien.

Marcos Alonso er født i Madrid og har størst delen af sin familie i Spanien. Han fylder 32 år til december. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca henter Marcos Alonso

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder