Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Pjanic accepterer lønnedgang og bliver

Transfermarked - 7. august 2022Medie: Pjanic accepterer lønnedgang og bliver

© Getty Images


Da Miralem Pjanic' lejeaftale i Besiktas var slut, gik alle historier på, at han nu skulle finde sig en ny klub, da han ingen fremtid havde i FC Barcelona. Men da han altså er på kontrakt i Barca skulle han tilbage til klubben og træne mens der kom styr på hans fremtid.

Netop til træningen gjorde han så god figur, at Xavi valgte at give Pjanic en chance og bosnieren blev derfor udtaget til USA-turen, hvor han gjorde rigtig god figur. Pjanic selv har udtalt, at han trænede i sin sommerferie for at kunne give en god version af sig selv under pre-season og det har givet pote. Xavi er vild med Pjanic.Ved det seneste møde kunne Xavi fortælle til Pjanic, at hvis han går ned i løn, så kan han blive i klubben, men at han ikke er garanteret spilletid. Uden tøven accepterede Pjanic at gå i forhandling med klubben om en lønreducering i håbet om at blive i klubben. Det fortæller Mundo Deportivo.

Således har Pjanic altså godkendt at gå ned i løn for at få en ny chance i Barca under Xavi. Cheftræneren ser gode styrker i Pjanic' spil og man kan da heller ikke tage fra bosnieren, at han har et fornemt overblik og nogle lækre afleveringer og det kan der blive brug for i løbet af sæsonen.

Pjanic spillede 30 kampe for FC Barcelona i sæsonen 2020-2021 før han blev udlejet til Besiktas og spillede 26 kampe. Egentlig var planen, at klubben ville af med ham denne sommer, men hans spil på træningsbanen og til træningskampene har altså fået Xavi overbevist om, at han fortjener en chance. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

58 min. Sergino Dest og Barca forhandler med Uni...
1 t. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
3 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
4 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
5 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
6 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
7 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
7 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...
8 t. Sergio Busquets: "Jeg vil prøve at blive...
9 t. Sergio Busquets: "Det var svært at træff...

Ugens mest læste

Seneste nyheder