Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skandale: Fire spillere fik ulovlige kontrakter!

Nyheder - 9. august 2022Skandale: Fire spillere fik ulovlige kontrakter!

© FC Barcelona


En ny skandale i FC Barcelona har nået vej til overfladen. Og igen er det Josep Maria Bartomeu, som står bag - det hævder Mundo Deportivo i hvert fald. Der er tale om, at fire spillere har fået forlænget sine kontrakter, men at der er foregået noget kriminelt bag.

De fire spillere er Frenkie de Jong, Marc-André ter Stegen, Clement Lenglet og Gerard Piqué. Hvis man kan huske tilbage i slutningen af 2020, så breakede Barca nyheden om, at de fire spillere havde forlænget deres kontrakt på samme tid. Det var én uge før at Bartomeu valgte at fratræde sin stilling som præsident. Og nu viser det sig, at kontrakterne måske slet ikke er gyldige, skriver Mundo Deportivo ifølge BarcaBold.dk.- Barcas advokater har anbefalet ledelsen at gå rettens gang med kontrakterne på De Jong, Ter Stegen, Piqué og Lenglet. Hvis der bliver fundet nogen form for kriminelle uregelmæssigheder kan det betyde, at kontrakterne er ulovlige og at spillerne i sidste ende skal betale differencen tilbage i forhold til deres seneste kontrakt, forlyder det således hos Mundo Deportivo.

Hvad det kriminelle skulle være oplyses ikke præcist, men Barcas nuværende advokater har været kontrakterne igennem og de anbefaler således at Laporta og hans bestyrelse tager sagen videre for at få klargjort situationen.

Da Bartomeu i sin tid forlængede kontrakterne med de fire spillere sparede klubben faktisk 18 millioner euro det første år, men derefter blev spillernes løn hævet så voldsomt, at det kostede klubben 311 millioner euro - og da det trådte i kraft, var det Joan Laporta, der sad som præsident. Og netop af den grund udtalte Laporta i sin tid, at han godt vidste, at det stod slemt til i klubben - men ikke så slemt som det har vist sig at se ud.

Bartomeu har igennem sine kilder naturligvis været ude og afvise, men Adrià Albets hævder, at Barcas advokater ser tydelige tegn på kriminalitet i de fire kontrakter og at klubben bliver nødt til at reagere på det. COPE melder, at agenterne for de fire spillere allerede er blevet informeret om situationen og at Barca tager fat i dem lige så snart der er mere at melde ud.Blot et år efter at De Jong kom til klubben valgte Bartomeu at forlænge hans kontrakt indtil 2026. Dengang var det med øje for en lavere løn i den pågældende sæson, men efterfølgende fik De Jong næsten fordoblet sin løn hvilket er grunden til, at klubben i dag ønsker at De Jong skal ned i løn eller finde sig en ny klub.

De forskellige medier er dog i tvivl om, om Piqués kontrakt også har haft uregelmæssigheder i sig. Hans forlængelse i 2020 var uden nogen lønforhøjelse, men hans navn bliver nævnt i samme historie og nu må tiden vise, om der virkelig har været noget kriminelt fra Bartomeus side og om Laporta og co. vælger at tage sagen videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

8 min. Xavi har bremset muligheden for at Kessi...
1 t. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
2 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
3 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
4 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
5 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
6 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
7 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
8 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
10 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...

Ugens mest læste

Seneste nyheder