Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Nico skifter til Valencia

Transfermarked - 13. august 2022
Barcas unge midtbanemand Nico har fulgt godt med mens Barca har forstærket sig henover sommeren og han vurderer, at der er langt til spilletid for ham. Derfor gjorde han det klart for klubben, at han gerne lader sig udleje hvis en god mulighed byder sig. I dag bekræfter klubben, at Nico rykker til Valencia.

Barca bekræfter således, at Nico har forlænget sin aftale til 2026. Den stod egentlig til at udløbe sommeren 2024, men parterne er blevet enig om at forlænge aftalen.Samtidig er han nu blevet udlejet til Valencia for denne sæson. Desuden er hans frikøbsklausul blevet øget til 7,4 milliarder kroner hvilket alt i alt giver Barca fuld kontrol over hans fremtid.

Barca fortæller desuden at der ikke er nogen købsoption med i aftalen. Det betyder, at Valencia skal indløse hans frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner eller forhandle med Barca når sæsonen slutter hvis de ønsker at holde Nico på en permanent aftale. Det bliver dog svært. Barca og specielt Xavi ser en stor fremtid i ham.

Nico bestod sig lægetjek i Valencia for to dage siden og har allerede sagt farvel til sine holdkammerater i Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nico skifter til Valencia

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder