Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Aubameyangs trøjenummer sender signal

Transfermarked - 10. august 2022Officielt: Aubameyangs trøjenummer sender signal

© FC Barcelona


I går kunne FC Barcelona melde, at Ferran Torres fremadrettet skal spille i nummer 11. Kort tid efter kunne klubben også fortælle, at Pirre-Emerick Aubameyang skal spille i nummer 17. Det var egentlig ikke den store overraskelse, da det havde stået flere steder.

Det stod egentlig også på Barcas egen hjemmeside, før det dog blev revet ned igen. Nu er den dog god nok. Aubameyang skal i næste sæson spille i nummer 17 og det sender samtidig et signal. Således var Chelsea interesseret i Aubameyang, men i Barca vil man kun af med én angriber og her stod valget mellem netop Aubameyang og Memphis Depay.I og med at Aubameyang nu har fået tildelt et nyt nummer, så forventes det, at klubben er klar til at sende Memphis Depay videre. Der er da også masser af historier om, at Juventus er interesseret i Memphis Depay og at en handel skulle være på trapperne. Det kræver dog at Barca ophæver Memphis' aftale før Juventus gider at hente hollænderen. Italienerne har ingen planer om at betale for ham.

Hverken Inaki Pena, Christensen, Koundé, Kessié, Pjanic, Collado, eller Raphinha har endnu fået tildelt et trøjenummer. Det forventes dog snart at falde på plads alt sammen i forbindelse med at Barca vil registrere de nye spillere. Desuden har Braithwaite rent officielt ikke et trøjenummer ifølge La Liga, men han står stadig oplyst som nummer 12 på klubbens hjemmeside. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder