Annonce


Annonce

Annonce

Xavi får en hård optakt til den første ligakamp

Nyheder - 10. august 2022
På papiret bør Barca ikke få de store problemer med åbningskampen af La Liga i denne weekend. Her tager de hjemme på Camp Nou imod Rayo Vallecano, men optakten til opgøret bliver alt andet end hvad Xavi havde håbet på. Der er kun tre dage til kick off.

Xavi forbereder sig til kampen med alle sine spillere, men faktum er, at de nye spillere - inklusiv Dembélé og Roberto - ikke er registreret endnu. Det betyder, at de lige nu og her ikke kan spille med på lørdag og det giver helt sikkert hovedpine hos Xavi, som bliver nødt til at arbejde benhårdt på en plan A og B.Plan A er naturligvis at alle mand når at blive registreret og dermed er klar til kamp. Plan B er at han må nøjes med de øvrige spillere hvis ikke de nye når at blive registreret. Det er faktum lige nu - også selvom Laporta har lovet cheftræneren, at alle mand er klar til kamp på lørdag.

Flere ting skal falde i hak inden lørdagens kamp for at Barca kan stille op med alle mand. Derudover er der også meget papirarbejde, som skal køres igennem og underskrives og den slags tager tid. Så for Xavi, som udelukkende fokuserer på det sportslige inde på banen, bliver det alt andet end let at forberede sig til kampen. Startopstillingen kommer til at ændre sig totalt i forhold til om han må bruge de nye spillere eller ej.

Dembélés kontrakt udløb 30. juni, men han valgte senere at underskrive en ny og derfor skulle han registreres på ny. Ifølge La Ligas hjemmeside har Barca lige nu kun tre angribere, som har et trøjenummer; det er Ansu Fati, Aubameyang og Ferran Torres. Dembélé og Lewandowski figurerer slet ikke på listen mens Memphis Depay og Martin Braithwaite ikke har noget trøjenummer på La Ligas hjemmeside.Det bliver altså en kamp mod tiden for Barca i de kommende dage - og heldigvis slutter det nok snart. Der knokles benhårdt for at få registreret de nye spillere, men med så få dage til kick off kan Xavi ikke undgå at skulle tænke i alternative baner forud for kampen mod madrilenerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi får en hård optakt til den første ligakamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder