Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kessié venter gerne med at blive registreret

Transfermarked - 12. august 2022Kessié venter gerne med at blive registreret

© FC Barcelona


I disse timer venter Barca-fans verden over spændt på nyheder fra klubben. Alle ved, at klubbens ledere arbejde benhårdt på at sikre holdet inden kampen mod Rayo Vallecano i morgen, men i og med at vi nu er kommet til fredag, har det altså ikke været let for Laporta og co.

Adskillige spillere er lige nu ikke registreret hos La Liga og det betyder, at de ikke kan spille med i morgen mod Rayo. Det gælder blandt andet Franck Kessié, der denne sommer ankom gratis til FC Barcelona efter at hans kontrakt i AC Milan sluttede.Ifølge Mundo Deportivo er Kessié dog klar til at vente på at blive registreret, da han forstår, at klubben døjer med nogle udfordringer. Selvom Kessié har en klausul i sin kontrakt som gør, at han kan forlade klubben gratis hvis ikke han bliver registreret inden i morgen, så har han ingen tanker om at udnytte klausulen. Det samme gælder i øvrigt for Andreas Christensen.

Kessié har allerede informeret Barca om, at hvis ikke det kan lade sig gøre til i morgen, så venter han gerne en uge med at blive registreret. Han respekterer klubbens udfordringer og med sin beslutning forsøger han at lette det hele for klubben, som menes at ville registrere nogle af spillerne frem til i morgen og dernæst arbejde videre på at få de sidste spillere registreret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

50 min. Balde med en besked til Barcas fans på I...
1 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
3 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
4 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
5 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
6 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
6 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
7 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
8 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
8 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...

Ugens mest læste

Seneste nyheder