Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Disse spillere er endnu ikke registreret

Transfermarked - 12. august 2022Disse spillere er endnu ikke registreret

© Getty Images


Hvis Barca skulle spille kamp i La Liga lige nu, så ville hele syv spillere ikke være spilleberettiget. Det er status i klubben lige nu mens ledelsen arbejder på at finde formlen til at få spillerne registreret inden lørdagens kamp hjemme mod Rayo Vallecano.

Som bekendt har Barca været godt aktive i transfervinduet denne sommer for at forstærke mandskabet. Fem spillere er blevet hentet hvis man ser bort fra Pablo Torre, der registreres som B-spiller. Derudover har klubben også formået at få Dembélé og Roberto til at skrive under på nye kontrakter.Dembélés kontrakt udløb den 30. juni og derfor skal han også registreres og det samme gør sig gældende for Roberto hvorfor hele syv spillere lige nu ikke er registreret hos La Liga. De syv spillere er: Lewandowski, Raphinha, Dembélé, Roberto, Christensen, Jules Koundé og Franck Kessié.

Disse spillere kan ikke komme på banen mod Rayo Vallecano i morgen som situationen er lige nu. Men som bekendt arbejder Laporta og hans folk på at finde en løsning således at Xavi har en fuld trup til rådighed forud for åbningskampen, som er uhyre vigtig i og med at Barca under alle omstændigheder skal komme godt fra land i den nye sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

46 min. Balde med en besked til Barcas fans på I...
1 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
3 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
4 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
5 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
6 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
6 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
7 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
8 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
8 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...

Ugens mest læste

Seneste nyheder