Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca vil gøre livet svært for Braithwaite

Transfermarked - 15. august 2022
FC Barcelona er klar til at gå i krig med Martin Braithwaite. Sådan lyder det hos Sport i dag. Martin Braithwaite har afvist at skifte og vil ikke lytte på tilbud fra andre klubber til stort skuffelse for Barca, som ikke længere har nogen planer for ham og som gerne vil af med ham. Danskerens agent presser på for at klubben ophæver hans kontrakt, så angriberen får udbetalt penge for den resterende del af kontrakten.

Barcas oprindelige plan var, at tage en snak med Braithwaite og fortælle ham, at han ikke indgår i planerne for denne sæson og derfor ville klubben sælge eller udleje ham. Den samtale blev foretaget for snart fire måneder siden, og da Braithwaite stadig ikke er i nærheden af at skifte, er Barca godt trætte og skuffede.Braithwaites løn i Barca er ikke høj i forhold til de mest velbetalte spillere i truppen, så ligesom klubben gjorde det med Umtiti, Neto og Mingueza, tilbød klubben Braithwaite, at han kunne skifte gratis. Det fik flere klubber til at henvende sig, men Braithwaite er slet ikke interesseret i at tale med andre klubber.

Hans attitude er ikke noget, som klubben bryder sig om. Klubben gik langt for at hente ham i Leganés og havde stor tålmodighed, da han blev slemt skadet. Men nu, hvor klubben vil af med ham, afviser han totalt. Klubben kigger desuden på muligheden for at ophæve hans kontrakt uden at skulle betale ham en krone. Her har klubben kontakt til den juridiske afdeling for at se, om det kan lade sig gøre.

Det, som klubben dog overvejer er, at man fortsat vil arbejde på at få ham ud af klubben på en fri transfer, men hvis danskeren fortsat afviser, så overvejer klubben at ophæve hans kontrakt på sidste transferdag for at gøre det svært for ham at føre et skifte igennem.

Sagen har taget en negativ drejning i og med at Braithwaite vil blive, men klubben vil af med ham. Der resterer 16 dage tilbage af transfervinduet så det bliver spændende at se, hvad der sker med den danske angriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca vil gøre livet svært for Braithwaite

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder