Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Nu kan Barca registrere spillere!

Transfermarked - 12. august 2022Breaking: Nu kan Barca registrere spillere!

© Getty Images


Nu begynder der at ske noget i FC Barcelona. Tidligere på dagen kunne klubben afsløre, at den havde indgået en ny aftale om salget af 24,5% af Barca Studios for 100 millioner euro. Disse penge skulle bruges til at åbne op for registreringen af flere spillere.

Og efter at papirene er blevet gennemgået har La Liga nu godkendt klubbens indtægt og dermed kan flere spillere blive registreret. Som bekendt ville denne aftale på 100 millioner euro ikke alene kunne stå inde for registreringen af alle syv spillere. Til gengæld dækker den over fem spillere.

Disse spillere er ikke registreret lige nu
Lewandowski, Raphinha, Dembélé, Roberto, Christensen, Jules Koundé og Franck KessiéGerard Romero melder her til aften, at Barca nu kan registrere fem spillere mens to spillere må vente til der bliver fundet flere penge - det sker højst sandsynligt ved at en eller flere spillere går ned i løn. Piqué har allerede accepteret at gå ned i løn og det skulle være netop hans gerning, som hjælper klubben over målstregen. Det var også Piqué, som hjalp klubben i mål da Dani Alves, Eric Garcia og Ferran Torres skulle registreres.

Ifølge spanske medier peger pilen på, at Jules Koundé ikke bliver registreret i denne omgang. Hvem den anden spiller bliver må tiden vise - og om det bliver sådan eller om klubben formår at sikre, at alle mand kan registreres. At Koundé ikke bliver registreret i første omgang er ikke bekræftet.

En ting er dog sikkert: Ledelsen arbejder benhårdt på at sikre sig, at holdet står klar fra start når Rayo Vallecano i morgen aften gæster Camp Nou. Her ønsker Xavi at have sin fulde trup til rådighed så han ikke længere skal spekulere i, hvem der kan spille og hvem der ikke kan. Med de nye spillere vil truppen være klart stærkere, og derfor arbejder ledelsen på at finde formlen til at kunne registrere alle mand hurtigst muligt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Inden længe vil Barca og Atletico Madrid...
1 t. Balde med en besked til Barcas fans på I...
2 t. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
3 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
4 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
5 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
6 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
6 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
7 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
8 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...

Ugens mest læste

Seneste nyheder