Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Transferstatus: Dette gør Barca nu

Transfermarked - 13. august 2022Transferstatus: Dette gør Barca nu

© Getty Images


I løbet af de seneste par dage har Barca modtaget en masse negative kommentarer omkring deres måde at gøre tingene på. De sælger ud og køber spillere, men kan ikke registrere dem. I aftes viste klubben dog at alt var kalkuleret som ventet og seks ud af syv spillere er nu officielt registreret og klar til kamp i aften.

Dermed kan ledelsen krydse endnu en stor opgave af og gå videre til den næste. Barca stopper ikke med at hente spillere. Laporta og hans team vil stadig forstærke holdet og i næste uge lander der en ny spiller. Aftalen med Chelsea og Marcos Alonso er på plads og i næste uge forventes det, at transferen bliver offentliggjort.Efter Marcos Alonso vil klubben gå all in på at hente Bernardo Silva. Han er et ønske fra Xavi og klubben vil forsøge, hvad man kan, for at have penge nok til at kunne købe og registrere ham. Samtidig arbejder klubben på at få spillere ud af klubben og her er der også flere handler, som er tæt på.

Nicos udlejning til Valencia er egentlig på plads, men ikke offentliggjort. Det er snart to dage siden, at han bestod sit lægetjek hos Los Che, og derudover forventes Ez Abde nu også at blive udlejet til Valencia. Derudover er Memphis meget tæt på en aftale med Juventus, men italienerne vil ikke betale for ham, og det rygtes derfor, at Memphis vil arbejde på at få sin kontrakt i Barca ophævet så han kan smutte gratis.

Hvis ikke Joan Laporta allerede havde grå hår, så havde han fået det af Samuel Umtiti og Martin Braithwaite. De to spillere har voldt klubben enorme belastninger. Det er nu fire måneder siden, at de fik at vide, at de ikke indgår i Xavis planer og at de ikke får et eneste minut i næste sæson. Alligevel har de ikke fundet en ny klub endnu. Umtiti ventes at indgå en aftale med Lyon - på et eller andet tidspunkt - mens Martin Braithwaite stadig kæmper imod et salg.En ting er dog sikkert: Barca er slet ikke færdige på transfermarkedet endnu og der resterer stadig 18 dage før vinduet klapper i. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

38 min. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder