Annonce


Annonce

Annonce

Xavi bekræfter: Pjanic bliver i Barca

Transfermarked - 13. august 2022
Efter de seneste ugers historier i medierne er det ikke nogen hemmelighed, at Miralem Pjanic får en ny chance i Barca. Han stod ellers til at skulle sælges straks som hans lejeaftale i Besiktas var færdig, men han har formået at overbevise Xavi. Det bekræfter træneren selv.

Pjanic hæver en høj løn i Barca og historien gik på, at Pjanic havde accepteret en lønreduktion for at blive i klubben, men det er som om, at klubben har accepteret at lade ham blive uden en lønreduktion. I hvert fald er han indskrevet med et nummer hos La Liga og Xavi bekræftede i går, at Pjanic bliver i klubben.- En backup for Busquets? Vi har mange muligheder. Pjanic, Kessié, De Jong, Robert og Christensen. De alle kan spille på den position, sagde Xavi i går ifølge BarcaBold.dk og fulgte op:

- Pjanic har overbevist mig denne sommer. Han bliver i Barca, var de kontante ord fra Xavi.

Dermed er det en kendsgerning, at Pjanic kan rette fokus mod sin fodbold uden at skulle tænke over, om han skal finde sig en ny klub denne sommer. For Pjanic selv er det en kæmpe sejr, at han i løbet af pre-season har formået at overbevise Xavi om sine kvaliteter.

Xavi er vild med Pjanic' overblik, ro på bolden og afleveringer. Træneren tror på, at bosnieren i løbet af sæsonen kan hjælpe Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi bekræfter: Pjanic bliver i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder